Pikkujoulut ti 29.11 ja Valopolku ma 5.12

Laittakaapa jo kalenteriin muutama tärkeä päivämäärä 😊

Mallusjoen nuorisoseuran järjestämät koko perheen pikkujoulut vietetään seuratalolla tiistaina 29.11.2022 klo 18.00.

Viime vuonna aloitettu Valopolun perinne jatkuu itsenäisyyspäivän aattona maanantaina 5.12.2022. Mallusjoen Vanhan metsän luontopolulle tehdään lyhtyjen ja heijastimien avulla tunnelmallinen polku illan pimeyteen. Tapahtuman ajan klo 17-19 paikalta voi myös ostaa pientä syötävää ja juotavaa. Valopolun valaistus jatkuu läpi yön, aina siihen asti kunnes kynttilät sammuvat.

Kumpaankin tapahtumaan voi tulla myös talkoolaisena mukaan touhuamaan. Mallusjoen nuorisoseuralla on talkooryhmä whatsappissa, jonne voi liittyä laittamalla viestiä seuran sähköpostiin mallusjoennuorisoseura@gmail.com .

Tervetuloa!