Harrastusryhmät

Tervetuloa harrastamaan Mallusjoen Nuorisoseurassa!

Mallusjoen Nuorisoseurassa pääse harrastamaan ihan koko perhe vauvasta vaariin asti. Edulliset hinnat ja mukavat ohjaajat takaavat matalan kynnyksen jokaiseen harrastusryhmään eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Mallusjoen Nuorisoseuran jäsenet saavat alennuksen harrastustoiminnasta. Jäsenmaksu vuonna 2019 on lapsi15€/vuosi ja aikuinen 25€/vuosi. Jäsenmaksulla saa alennuksen kaikista harrastusryhmistä. Jäseneksi voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia mallusjoennuorisoseura@gmail.com tai nuorisoseurat.fi -> Löydä lähin nuorisoseurasi.

Vuoden 2019-2020 harrasteryhmät

Harrastusryhmiä lapsille

Lasten Sirkus

Järvikunnan koululla on kerran viikossa tarjolla Lasten Sirkusta 3-13-vuotiaille. Sirkuksessa opetellaan temppuilua, akrobatiaa ja tasapainoilua ammattitaitoisen sirkus opettajan avulla. Kirppu-ryhmässä 3-5-vuotiaat lapset harjoittelevat yhdessä aikuisen kanssa. Ryhmät ovat jaettu syntymä vuoden mukaan, mutta mukaan voi tulla minkä ikäinen lapsi tahansa. Sirkuksen hinta 2018-2019 kaudella 65€/jäsenet ja 80€/ei jäsenet /kausi.

Lasten Sähly

7-12 -vuotiaat pelailevat sählyä kerran viikossa Järvikunnan koululla. Lasten Sähly sopii niin aloittelijoille kuin aikaisemminkin pelanneille lapsille. Lapset voivat yhdessä ohjaajien kanssa harjoitella mailojen ja pallojen käsittelyä ja leikkimieliset pelit liikuttavat lasta mukavasti. Välineitä saa lainaksi, mutta omat sisäpelikengät ja suojalasit on hyvä olla mukana jo ensimmäisellä kerralla. Sählyn maksu 2019 on 15€/jäsenet ja 20€/ei jäsenet /kausi.

Lasten teatterikerho

Lasten teatterikerho on tarkoitettu 7-12 - vuotiaille lapsille. Siellä harjoitellaan esiintymistä sekä ilmaisutaitoa sekä valmistellaan näytelmä, joka esitetään pikkujouluissa sukulaisille ja ystäville. Kerho kokoontuu Mallusjoen Seuratalolla pe 13.9. alkaen klo 16.45-18.15. Hinta 50€/kausi jäsenille ja 65€/kausi ei jäsenille.

Harrastusryhmiä aikuisille

Mallusjoen näyttämö

Mallusjoen Näyttömä on tehnyt teatteria jo yli 40 vuoden ajan Mallusjoen seuratalolla. Joka syksy aloiteamme uuden näytelmän uuden porukan voimalla. Mukana on sekä vanhoja konkareita että uusia teatterin teosta innostuneita. Näyttämömme on kaikille asiasta kiinnostuneille avoin: meillä on hyvä yhteishenki ja innostunut ilmapiiri, otamme uuden jäsenet avosylin vastaan.

Kaudella 2019-20 ohjaajanamme on innostava ja taitava Laura Peltoniemi.

Mallusjoen Näyttämö tekee yhteistyötä Wellamo-opiston kanssa.

Tervetuloa uudet ja vanhat teatterin tekemisestä kiinnostuneet.

Lisätietoja: Sirkku Kyrö 050 309 8259

Mallusjoen kansantanssijat

Mallusjoen kansantanssijat kokoontuu Orimattilan keskustassa ohjelmistossaan perinteiset kansantanssit sekä uudet koreografiat. Jukka Saaren ohjauksessa harjoittelemme joka viikko erilaisten tanssien kuvioita. Uudet jäsenet ovat tervetulleita positiiviseen ja huumorintajuiseen joukkoomme.

Perustanssitaito ja avoin mieli ovat vaatimuksen kun tanssijalka alkaa kapsamaan.

Mallusjoen Kansantanssijat tekee yhteistyötä Wellamo-opiston kanssa.

Tervetuloa tanssimaan.

Lisätietoja Jukka Saari: 044 975 7204

Aikuisten sähly

Nimensä mukaisesti ryhmä on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kokoisille harrastajille leppoisalla meiningillä! Aikuisten Sekasählyä pelataan Järvikunnan koululla ja Aikuisten salibandyä Urheilutalolla kerran viikossa.

Sekakuoro Mallusjoen Pikkaraiset

Erittäin matalan kynnyksen Sekakuoro Mallusjoen Pikkaraiset on hulvattoman hauska ja hurtilla huumorilla höystetty kansanmusiikkiin painottuva kuoro, joka ei jätä ketään kylmäksi. Pikkaraiset ovat olleet mukana mm. näytelmässä, Kaustisilla kansanmusiikki festareilla, takinkääntöviikoilla ja on heiltä putkahtanut jo ensimmäinen levykin. Pikkaraisiin pääsee mukaan kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt eikä aiempaa laulukokemusta tarvita.
Mallusjoen Pikkaraisten K-18 -levyn voi tilata lähettämällä sähköpostia mallusjoenpikkaraiset@gmail.com.

Jooga

Rentouttavasta ja kehoa lempeästi herättelevästä Joogasta voi nauttia Järvikunnan koululla. Jooga lisää liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa, sekä auttaa keskittymään hetkeen hengityksen, liikkeen sekä pysähtymisen avulla. Jooga sopii kaikille iästä, kunnosta tai kokemuksesta riippumatta.

Lisätietoja kaikista ryhmistä löytyy Mallusjoen Nuorisoseuran Facebook-sivuilta sekä www.mallusjoki.fi tai lähettämällä sähköpostia mallusjoennuorisoseura@gmail.com.

Mallusjoen Kansantanssijat sekä Näyttämöilmaisu
Yhteistyössä Wellamo-opiston kanssa järjestettävien kurssien lisätiedot löytyvät Wellamo-opiston netti sivuilta.