Harrastusryhmät

Tervetuloa harrastamaan Mallusjoen Nuorisoseurassa!

Mallusjoen Nuorisoseurassa pääse harrastamaan ihan koko perhe vauvasta vaariin asti. Edulliset hinnat ja mukavat ohjaajat takaavat matalan kynnyksen jokaiseen harrastusryhmään eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Mallusjoen Nuorisoseuran jäsenet saavat alennuksen harrastustoiminnasta. Jäsenmaksu vuonna 2019 on lapsi15€/vuosi ja aikuinen 25€/vuosi. Jäsenmaksulla saa alennuksen kaikista harrastusryhmistä. Jäseneksi voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia mallusjoennuorisoseura@gmail.com tai nuorisoseurat.fi -> Löydä lähin nuorisoseurasi.

Harrastusryhmiä lapsille

Lasten Sirkus

Järvikunnan koululla on kerran viikossa tarjolla Lasten Sirkusta 3-13-vuotiaille. Sirkuksessa opetellaan temppuilua, akrobatiaa ja tasapainoilua ammattitaitoisen sirkus opettajan avulla. Kirppu-ryhmässä 3-5-vuotiaat lapset harjoittelevat yhdessä aikuisen kanssa. Ryhmät ovat jaettu syntymä vuoden mukaan, mutta mukaan voi tulla minkä ikäinen lapsi tahansa. Sirkuksen hinta 2018-2019 kaudella 65€/jäsenet ja 80€/ei jäsenet /kausi.

Tempoa Tenaviin

0-3-vuotiaiden Tempoa Tenaviin laulaa ja liikkuu kerran viikossa Järvikunnan koululla. Tempoa Tenaviin on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus, jossa yhdistetään laulua, liikuntaa ja temppuilua. Harrastuksen tavoitteena on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Lauluista ja leikeistä lapsi ja aikuinen saavat virikkeitä myös kotiin ja harrastus voi jatkua vaikka omassa olohuoneessa! Tempoa Tenaviin hinta 2018-2019 kaudella 15€/jäsenet ja 20€/ei jäsenet /kausi.

Lasten Teatteri-kerho

Lasten Teatteri-kerho on 7-12-vuotiaille tarkoitettu ryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa ilmaisutaitoa, esiintymistä ja näyttelemistä Mallusjoen Seuratalolla. Kerhossa lapset harjoittelevat yhdessä ohjaajan kanssa näytelmää ja esiintyvät aina kauden päätteeksi vanhemmille ja kyläläisille. Lasten teatterin maksu 2018-2019 50€/kausi.

Lasten Sähly

7-12 -vuotiaat pelailevat sählyä kerran viikossa Järvikunnan koululla. Lasten Sähly sopii niin aloittelijoille kuin aikaisemminkin pelanneille lapsille. Lapset voivat yhdessä ohjaajien kanssa harjoitella mailojen ja pallojen käsittelyä ja leikkimieliset pelit liikuttavat lasta mukavasti. Välineitä saa lainaksi, mutta omat sisäpelikengät ja suojalasit on hyvä olla mukana jo ensimmäisellä kerralla. Sählyn maksu 2018-2019 on 15€/jäsenet ja 20€/ei jäsenet /kausi.

Harrastusryhmiä aikuisille

Aikuisten sähly

Nimensä mukaisesti ryhmä on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kokoisille harrastajille leppoisalla meiningillä! Aikuisten Sekasählyä pelataan Järvikunnan koululla ja Aikuisten salibandyä Urheilutalolla kerran viikossa.

Sekakuoro Mallusjoen Pikkaraiset

Erittäin matalan kynnyksen Sekakuoro Mallusjoen Pikkaraiset on hulvattoman hauska ja hurtilla huumorilla höystetty kansanmusiikkiin painottuva kuoro, joka ei jätä ketään kylmäksi. Pikkaraiset ovat olleet mukana mm. näytelmässä, Kaustisilla kansanmusiikki festareilla, takinkääntöviikoilla ja on heiltä putkahtanut jo ensimmäinen levykin. Pikkaraisiin pääsee mukaan kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt eikä aiempaa laulukokemusta tarvita.
Mallusjoen Pikkaraisten K-18 -levyn voi tilata lähettämällä sähköpostia mallusjoenpikkaraiset@gmail.com.

Jooga

Rentouttavasta ja kehoa lempeästi herättelevästä Joogasta voi nauttia Järvikunnan koululla. Jooga lisää liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa, sekä auttaa keskittymään hetkeen hengityksen, liikkeen sekä pysähtymisen avulla. Jooga sopii kaikille iästä, kunnosta tai kokemuksesta riippumatta.

Lisätietoja kaikista ryhmistä löytyy Mallusjoen Nuorisoseuran Facebook-sivuilta sekä www.mallusjoki.fi tai lähettämällä sähköpostia mallusjoennuorisoseura@gmail.com. Ilmoittautuminen syksyn 2019 ryhmiin käynnistyy heinä-elokuussa.

Mallusjoen Kansantanssijat sekä Näyttämöilmaisu
Yhteistyössä Wellamo-opiston kanssa järjestettävien kurssien lisätiedot löytyvät Wellamo-opiston netti sivuilta.