UKULELE-kurssi

Nyt on mahtava tilaisuus päästä harjoittelemaan ukulelensoiton alkeita Mallusjoen seuratalolla la 15.2. klo 12-15!

Ukulekurssilla opitaan perusasiat soittimesta ja sen monipuolisista soittotavoista. Nuotinlukutaitoa tai aikaisempaa musiikkiharrastusta ei tarvita. Sointutaulukoiden ja tabulatuurien (melodian kirjoitustapa kielisoittimille) avulla päästään jo alkuminuuteilla soittamaan ensimmäiset yhteiset kappaleet. Harjoitellaan erilaisia komppeja ja näppäilyn alkeita, sujuvoitetaan sointujen vaihtumista.

Kurssi on suunniteltu kaikille aloittajille ja ilon kautta mennään. Oma soitin ei ole välttämätön ja jos ei ole kokemusta tämän tyyppisistä soittimista ei kannata suin päin sännätäkään kaupoille. Kurssilla on käytössä kymmenkunta eri kokoista lainasoitinta. Toki mahdollinen omakin kannattaa tuoda mukana.

Kurssin opettajana toimii Antti Ahonen, eri puolilla Päijät-Hämettä opettava ja erilaisia ukuleleyhtyeitä ohjaava ”ukulelepelimanni”.

Kurssin hinta on vain 20 €/hlö (sisältäen kahvit, mehut ja pullat). Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmottaudu nopeasti mallusjoennuorisoseura@gmail.com tai WhatsAppilla/viestillä 0408247272.