Takinkääntö 2021 ja talkooväki

Eilisessä nuorisoseuran johtokunnan kokouksessa tuumailtiin ja pyöriteltiin Takinkääntöviikon tilannetta tulevan kesän osalta. Johtokunta teki päätöksen alkaa valmistella kesän festareita 🤩

Tämän hetken suunnitelmissa on järkätä Takinkääntö nelipäiväisenä ulkoilmatapahtumana 28.-31.7. seuratalon pihapiirissä! Seuraamme tarkasti epidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaissuosituksia, joten tilanne saattaa toki vielä muuttua. Jos maailmanmeno ei ole heinäkuun lopulla riittävän rauhoittunut, niin vaihtoehtoisena tapahtumana suunnittelemme pidettäväksi pienempää yhden illan puistokonserttia 😊

Tulevan kesän festarit tulevat siis olemaan konseptiltaan aiemmista poikkeavat, sillä seuratalon sisätilat eivät ole vierailijoiden käytössä. Pihaa on ”myllätty” talven aikana ja uutta rakennettavaa sinne riittää, jotta alue saadaan festarikuntoon ja muutenkin paikat vaativat ehostusta. Useampia pieniä ja suurempia talkoita on siis tulossa kevään ja kesän aikana, sekä ulkona että sisällä. Tähän tarvitaan meidän kaikkien kyläläisten ja sellaiseksi itsensä tuntevien jeesausta ja yhteistyötä 😀

Perustamme WhatsAppiin talkooringin, jossa tiedotetaan aina, kun talkoot on tulossa. Tähän ryhmään voit liittyä laittamalla viestiä nroon 040-8247272 🙂 Kaikenlaisia hommia on luvassa, joten myös kaikenlainen apu on tervetullutta!

Nyt vaan toivotaan kovasti, että korona alkaisi jo hellittämään ja saataisiin pidettyä rennon letkeät kesäjuhlat 🥰🍻🎻🎷🕺💃