Tarinapolku Mallusjoen vanhassa metsässä

Tiesitkö, että Mallusjoen vanha metsä kätkee sisäänsä salaisuuden. Mutta mikä se salaisuus on? Ja mistä sen voi löytää?

Tule mukaan seikkailuun ja lähde Olga Oravan kanssa selvittämään metsän salaisuutta. Seuraa polkua ja lue samalla tarinaa. Etsi polun varrelta merkkejä salaisuudesta ja muista kirjoittaa muistiinpanosi ja terveiset myös Olga Oravan vieraskirjaan.

Tarinapolku on tehty Mallusjoen vanhan metsän luontopolulle (Selventie 75). Auton voi jättää n. 200 m päässä sijaitsevan nurmikentän laitaan (Selventie 102). Tarinapolun on tuottanut Mallusjoen Nuorisoseura yhteistyössä Orimattilan kirjaston kanssa. Reitti on n. 2 km pitkä ja se on vapaasti käytettävissäsi aina elokuun loppuun asti. Tarina on kirjasta Olga Orava ja metsän salaisuus ja sen on kirjoittanut Mila Teräs ja kuvittanut Karoliina Pertamo. Olga Orava kirjan voit käydä lainaamassa vaikka Orimattilan kirjastosta tai kirjastoautosta!

Yhteyshenkilönä toimii Heidi p. 0407783889 tai mallusjoennuorisoseura@gmail.com