Mallusjoen Valopolku la 6.11 klo 17.00 – 19.00

Tule ihastelmaan valoja Mallusjoen vanhaan metsään (Selventie 71)! Parkkipaikalla myös pieni puhvetti. Voit tuoda reitille oman valonlähteesi ma-pe aikana, ja valot käydään sytyttämässä Nuorisoseuran toimesta.

Tehdään yhdessä koko kylän VALOPOLKU Mallusjoen vanhaan metsään meidän kaikkien iloksi!! Kaiva siis kaapin perukoilta lyhtyjä tai patterivaloja ja käy viemässä ne roikkumaan metsään merkityn n. 1 km:n mittaisen polun varteen. Lyhtyjä ja muita paloturvallisia valonlähteitä voi viedä paikoilleen koko tämän viikon aina lauantai-iltapäivään asti. Polku on merkitty puista roikkuvin valkoisin neliöin.

Valot käydään sytyttämässä Nuorisoseuran toimesta la 6.11. klo 16.30 maissa ja polkua voi käydä kiertämässä omaan tahtiin illan aikana klo 19 asti! Parkkipaikalla on tarjolla makkaraa, mehua ja kahvia pikkurahalla klo 17-18.30. Kannattaa varata mukaan myös taskulamppu tai otsavalo, että pysyt oikealla polulla 😉 Järvikunnan koulun oppilaat osallistuvat Valopolun tekoon omilla taideteoksillaan, jotka ovat nähtävissä lauantaina polun varrella.

Lyhdyt ym voi jokainen omaan tahtiin hakea pois seuraavan viikon aikana. Jos et ehdi itse viedä lyhtyjä/valoja metsään, niin siitäkin olisi apua, että lainaat niitä käyttöömme ja me viemme ne paikoilleen. Käy tässä tapauksessa viemässä nimelläsi merkityt lyhdyt Mallusjoen seuratalon kuistille ja laita viestiä nroon 0408247272, niin haemme ne sieltä.

Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan rakentamaan yhteistä valoisaa tapahtumaa!! 😊

Vanha metsä sijaitsee osoitteessa Selventie 71.