Takinkääntöviikko 24.-30.7.2022

SAVE THE DATE!!

Mallusjoen Takinkääntöviikko järjestetään jälleen viikon mittaisena 24.-30.7.2022!! Ovet ovat avoinna jokaisena iltana klo 18 alkaen eli hapankaalikattilat höyryävät ja puheensorina & kesäinen musiikki soi seuratalon mäellä entiseen malliin! Artistikattaus on vielä hieman kesken, mutta esiintyjäkaartissa on sekä paikallista että kauempaakin tulevaa väkeä ja ilmoittelua seuraa myöhemmin keväällä!

HOX HOX! Etsimme jälleen kerran apuvoimia, jotta tapahtuma saadaan yhdessä kasaan. Alla olevasta linkistä voit ilmoittaa illan/illat, jolloin SINULLA olisi mahdollisuus tulla auttamaan. Tunnetusti myös talkootunnelma on katossa joka ilta, joten kannattaa ilmottautua mukaan toteuttamaan kesän hienointa festaria!Ilmottaudu talkoisiin tästä linkistä:https://docs.google.com/…/1FAIpQLScjfLzvaA6rjGokk…/viewform…