Takkari-klubi rokkaa: The 69 Eyes ja Luxury Toys Mallusjoen seuratalolla 26.11.2022

Lipunmyynti Takkari-klubin tulikuumaan rock-iltaan avautui pe 30.9. klo 18, ja liput myytiin loppuun kolmessa tunnissa 🔥😎 . Voit ilmoittautua jonoon mahdollisesti vapautuvien lippujen varalta ostolinkin kautta: Liput klikkaamalla tästä. Liput 30 e. K-18.

Takkari-klubi rokkaa isosti: lavalle nousee Suomessa ja maailmalla pitkän uran tehnyt THE 69 EYES!!!! Yhtye on kiertänyt ympäri maailmaa ja julkaissut kaksitoista studioalbumia, joista moni on myynyt kultaa ja platinaa. Bändi juhli 30-vuotista taivaltaan komeasti ja julkaisi syksyllä 2019 ”West End” -albumin. Nyt meillä on mieletön kunnia saada The 69 Eyes piskuiselle Takkari-klubille eli tiedossa on jotain, mitä ei lie koskaan seuratalojen historiassa ole nähty eikä koettu!!

Illan aloittaa LUXURY TOYS, joka on laulaja Lester Briscon ja kitaristi Tom Hilding Wirtasen vuonna 2008 perustama rock n’ roll -bändi. Kokoonpanon täydentävät soolokitaristi Matias Kemppinen, rumpali Atte Sievänen ja basisti Tuomo Hakkarainen. Livekokoonpanossa ja levytyssessioiden luottomuusikkona vaikuttaa myös saksofonisti Aleksis Kyrö. Yhtyeen albumeita on usein kuvailtu mediassa renessanssirockiksi, koska Luxury Toysin musiikissa yhdistyvät rock, pop, blues, funk ja soul.

Klubi-illan ikäraja on K-18. Ovet avataan klo 18. Klubilla on anniskeluoikeudet ja juomaa & pientä purtavaa tarjolla koko illan ajan.

Illan alustava ohjelma:
Ovet auki klo 18
Luxury Toys klo 19
The 69 Eyes klo 21.30

Kaikille etukäteen lipun ostaneille löytyy klubilta paikat, mutta totuttuun tapaan jonoa alkaa kertyä ovelle jo heti klo 18 ja paikan pääsee valitsemaan tulojärjestyksessä. Suosittelemme siis olemaan paikalla ajoissa heti ovien avauduttua!

Takkari-klubi löytyy osoitteesta Seuratalontie 37, 16450 Orimattila. Maksutapana käy sekä kortti että käteinen.

Liity Takkari-klubin Facebook-ryhmään tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/593080155815361

Myös syksyn toiseen tulevaan klubi-iltaan on liput myynnissä, tervetuloa mukaan:

Irinan ”En haluu olla yksin”-kiertueen keikka ja Stand Up -koomikko Tommi Tuominen la 12.11.