Takkari-klubi: Jukka Poika ja Von & Af Mallusjoen seuratalolla 28.1.2023

Vuoden 2023 Takkari-klubin kauden starttaa heti tammikuussa suomenkielisen reggaen tunnetuin ja menestynein nimi, oman tunnistettavan tyylinsä luonut: JUKKA POIKA!!

Liput on loppuunmyyty, mutta voit ilmoittautua jonoon peruutusten varalle ostolinkin kautta: lipunmyyntiin pääset klikkaamalla tästä. Liput 25 €/kpl. K-18

Harvoin ja valittuina hetkinä Jukka Poika nousee yksin ja vain oman kitaransa säestyksellä esiintymislavalle. Jutun juju on tavallista välittömämmän läsnäolon lisäksi lähes käsistä riistäytyvä spontaanius, kun kukaan tai mikään ei ole rajoittamassa satunnaisiin mielijohteisiin heittäytymistä. Tällä harvinaisella keikalla kuullaan Jukka Pojan tuotantoa laidasta laitaan. Toivottavasti pidät Jukan äänestä, sillä näillä keikoilla sen kuulee selkeämmin kuin missään!

Jukka Poika on suomenkielisen reggaen tunnetuin ja menestynein nimi. Hän aloitti päätoimisen artistinuransa jo vuonna 2000 ja hänet tunnetaan lukuisista hiteistään, kuten ”Kylmästä lämpimään”, ”Mielihyvää”, ”Älä tyri” ja ”Silkkii”.

Klubi-illan ikäraja on K-18. Ovet avataan klo 18. Klubilla on anniskeluoikeudet ja juomaa & pientä purtavaa on tarjolla koko illan ajan. Tarkemmat tiedot tarjoiluista tarkentuvat lähempänä. Lämppärinä aloittaa pukkilalainen Von & Af klo 19. Jukka Poika aloittaa noin klo 20.30.
Kaikille etukäteen lipun ostaneille löytyy salista paikat, mutta totuttuun tapaan jonoa alkaa kertyä ovelle jo heti klo 18 ja paikan pääsee valitsemaan tulojärjestyksessä. Suosittelemme siis olemaan paikalla ajoissa heti ovien avauduttua!

Takkari-klubi löytyy osoitteesta Seuratalontie 37, 16450 Orimattila. Maksutapana käy sekä kortti että käteinen. Tervetuloa!

Liity Takkari-klubin Facebook-ryhmään tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/593080155815361