Takkari-klubi: Katri Ylander bändeineen ja Jesse Kaikuranta Mallusjoen seuratalolla 18.2.2023

Pienen ja idyllisen Takkari-klubin helmikuun illassa: Katri Ylander bändeineen & Jesse Kaikuranta!

Liput 27 €/kpl. K-18. Lipunmyynti klikkaamalla tästä. Liput voi ostaa myös sähköpostiin lähetettävänä lahjakorttina.

Illan aloittaa upea tulkitsija ja valovoimainen esiintyjä Jesse Kaikuranta! Levollisella ja uskomattoman kauniilla äänellään suomalaisten sydämet valloittanut Jesse esiintyy pianon ääressä ja illan aikana kuullaan monta tuttua kappaletta, kuten ”Vie mut kotiin”, ”Järjetön rakkaus” ja ”Näytän sulle rannan”.

Ilta jatkuu maamme vahvimpiin naisartisteihin kuuluvan Katri Ylanderin ja hänen koko bändinsä noustessa lavalle. Katri tunnetaan uniikin kauniista lauluäänestään ja valoisasta lavakarismastaan. Keikoilla Katri esittää vanhojen hittien lisäksi aina myös tuoretta tuotantoaan upean bändinsä kanssa. Katrin keikalla lauletaan & tanssitaan taatusti tuttujen biisien tahdissa!

Illan aikataulu:
klo 18 ovet auki
klo 19 Jesse Kaikuranta
klo 21 Katri Ylander bändeineen

Klubi-illan ikäraja on K-18. Ovet avataan klo 18. Klubilla on anniskeluoikeudet ja juomaa & pientä purtavaa on tarjolla koko illan ajan. Kaikille etukäteen lipun ostaneille löytyy salista paikat, mutta totuttuun tapaan jonoa alkaa kertyä ovelle jo heti klo 18 ja paikan pääsee valitsemaan tulojärjestyksessä. Suosittelemme siis olemaan paikalla ajoissa heti ovien avauduttua!

Takkari-klubi löytyy osoitteesta Seuratalontie 37, 16450 Orimattila. Maksutapana käy sekä kortti että käteinen. Tervetuloa!

Liity Takkari-klubin Facebook-ryhmään tästä.