Takkari-klubi: SAMAE KOSKINEN ja CHAD PRICE Mallusjoen seuratalolla 9.9.2023

Liput voit ostaa verkkokaupastamme osoitteessa https://mallusjoennuorisoseura.eventiolive.fi/ Liput 27,50 e. K-18. Ovet aukeavat klo 18.00.

Klubikauden avausillassa esiintyy huikea, sympaattinen ja monipuolinen laulaja-lauluntekijä SAMAE KOSKINEN!! Eikä siinä vielä kaikki – ilta tulee olemaan kahden täysimittaisen konsertin pituinen: toiseksi esiintyjäksi saamme vieraan Yhdysvalloista asti. CHAD PRICE on Indianan Bloomingtonissa asuva laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan parhaiten legendaarisen ALL-yhtyeen solistina jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta.

Näiden kahden miehen parin viikon pituinen Suomen kiertue kantaa nimeä CHEMTRAIL AURORA ja pitää sisällään molempien artistien oman konsertin. Kahden eri puolilta palloa maailmaa katsovan erilaisen artistin musiikissa ja esiintymisessä on jotakin määrittelemätöntä samankaltaisuutta ja harvinaislaatuista läsnäoloa, joka on hyvä käydä itse määrittelemässä livetilanteessa.

Kiertue kulkee muuten isoissa kaupungeissa, mutta me saamme kunnian olla mukana ja esitellä suomalaista maaseudun meininkiä Amerikan miehelle! Iltaa ovat mukana toteuttamassa Takkari-klubin pari amerikkalais-mallusjokelaista ystävää ja ilta vietetäänkin kaikkinensa Amerikka-teemalla!