Mallusjoen Näyttämö ylpeänä esittää: IHMISEN OSA

Suuren suosion saavuttanut ja ansioitunut Mallusjoen Näyttämö esittää Kari Hotakaisen romaaniin perustuvan näytelmän Ihmisen osa! Esitys on viiltävän tarkkanäköinen, traaginen ja hupaisakin yhden perheen ja samalla koko ihmisyyden kuvaus.
Rooleissa nähdään sekä vanhoja Mallusjoen konkareita että ihan uusia kasvoja.

Salme Malmikunnas on myynyt elämänsä teatteritaiteelle auttaakseen tytärtään. Salmella ja Paavolla on kolme aikuista lasta, joista jokaisella on omat ongelmansa. Salme kertoo perheensä tarinaa elämästä, joka on täynnä suuria tunteita ja tapahtumia. Onko sillä väliä ajaako ihmisen yli Ladalla vai Audilla? Entä kannattaako rahasta tehdä mitä vaan?

Näytöksiä on yhteensä 10 huhtikuun 2024 aikana. Ensi-ilta lauantaina 6.4. Kaikki näytökset esitetään Mallusjoen seuratalolla (Seuratalontie 37, Orimattila). Ei ikärajaa. 

Liput 20€/15€ voi ostaa ennakkoon https://mallusjoennuorisoseura.eventiolive.fi/ . Lippuja myydään myös ovelta, jos näytöksessä on tilaa. Ennen näytöstä ja väliajalla yleisöä palvelee teatterikahvila anniskelulupineen. Maksutapoina käyvät sekä käteinen että yleisimmät pankki- ja luottokortit. 

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta teatterikulttuurista Mallusjoelle!