TAKINKÄÄNTÖVIIKKO TULEE TAAS!

Pian päättyy jälleen vuoden odotus ja maailman paras festari, Mallusjoen Takinkääntöviikko, tarjoilee meille mahtavat kesäiset musiikki-illat idyllisessä maalaismaisemassa 24.-26.7.2024! Tänä vuonna ilotellaan jälleen kolmen päivän verran keskiviikosta perjantaihin ja entistä kovemmalla sykkeellä!

Ovet avautuvat klo 18 ja musiikista, ruuasta, juomasta & tunnelmasta nautitaan yömyöhään asti. Mikä erikoisinta, niin näille festareille on kaikilla vapaa pääsy. Hattu kiertää esiintyjille. Tervetuloa Mallusjoen seuratalolle (Seuratalontie 37, Mallusjoki) nauttimaan kesäisestä elämyksestä, jota et mistään muualta tavoita ja joka tuo varmasti hymyn huulille! Luvassa on jälleen erittäin laadukas ja monipuolinen musiikkikattaus ja ylitsepursuilevan onnellinen meininki! Tule viihtymään!

Paikalle kannattaa tulla ajoissa heti porttien avautuessa klo 18, niin varmistat paikkasi salin puolella konserteista nauttien! Kortti- ja käteismaksu.

Lisätietoja löytyy Facebookista https://www.facebook.com/events/7718174561576007/?ref=newsfeed