Sirkus Kyrön maneesilla 2.-11.7.2021

MadMotion Company esittää: HOUSE OF HAZARD

MadMotion Company on viiden vastavalmistuneen sirkusartistin muodostama nykysirkusryhmä. Sen suomalais – englantilais – norjalaiseen kokoonpanoon kuuluvat Sanni Granqvist, Ile Poikela, Laura Savolainen, Gracie Hill ja Gabriel Dreyfus, joita kaikkia yhdistävät kolme yhteistä vuotta Lahdessa, Salpauksen sirkusartistikoulutuksessa sekä into tarkastella maailmaa raikkaalla otteella sirkuksen keinoin. 

Ryhmän ensimmäinen yhteinen teos, House of Hazard kutsuu katsojan tervetulleeksi viiden hengen yhteiseen olohuoneeseen. Yhteispeliä ja yhteentörmäyksiä on luvassa, kun lavan valtaavat nuoret artistit. Teos sai striimatun ensi-iltansa toukokuussa järjestetyillä virtuaalisilla Kukkofestivaaleilla. Nyt työn alla on saman teoksen päivitetty, entistä ehompi versio, joka on tarkoitus päästä esittämään liveyleisölle Orimattilassa, Kyrön maneesilla. 

MISSÄ?

Kyrön Maneesi, Salustentie 10, 16300 Orimattila.

MILLOIN?

  • pe 2.7. klo 17
  • la 3.7. klo 13 & 16
  • su 4.7. klo 13
  • ti 6.7. klo 18
  • ke 7.7. klo 18
  • to 8.7. klo 18
  • pe 9.7. klo 14 & 18
  • la 10.7. klo 15 & 19
  • su 11.7. klo 12

LIPPUJEN HINNAT

8/5 €

Vallitsevan tilanteen vuoksi myymme näytöksiin vain rajoitetun määrän lippuja, joten teethän lippuvarauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: madmotion.company@gmail.com

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 20 min. ennen esityksen alkua ja ne maksetaan paikan päällä joko käteisellä, kortilla tai MobilePay:llä. Mikäli lippuja jää varaamatta, niitä voi ostaa myös paikan päältä ennen esityksen alkua.

TURVALLISUUS

Tulethan katsomaan esitystä vain täysin terveenä ja huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Esitystilassamme on varattuna desinfiointiainetta. Tämän lisäksi suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille yli 12-vuotiaille katsojille. Seuraamme ajankohtaista ohjeistusta ja päivitämme turvallisuusohjeita tarpeen tullen.

Linkki kesäesityksen facebook-tapahtumaan: https://fb.me/e/2wWprj2K7

Linkki MadMotion Companyn instagram-tilille: https://www.instagram.com/madmotion.company