Takinkääntöviikko 2021 peruttu

Nuorisoseuran johtokunta joutui tekemään raskaan ja harmillisen päätöksen ja perääntymään aiemmista suunnitelmistaan Takinkääntöviikon järjestämisen suhteen vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Takinkääntöviikko siirretään järjestettäväksi kesällä 2022.

Olimme kevään ajan toiveikkaita, että tilanne rauhoittuisi ja teimme suunnitelmia ulkotapahtuman järjestämiseksi. Ilmassa on nyt kuitenkin liikaa epävarmuustekijöitä eikä edelleenkään ole täyttä varmuutta järjestämisedellytyksistä ja epidemiatilanteesta kuun loppupuolella, niin emme voi tapahtumaa tänä kesänä järjestää.

Me kaikki – vieraamme, esiintyjämme ja organisointiporukkamme – tunnemme suurta kaipuuta festarimme pariin ja olemme hyvin pahoillamme tilanteesta. Uskomme ja toivomme, että ensi kesänä jälleen hapankaalikattilat höyryävät, olut virtaa ja kesäinen musiikki soi seuratalon mäellä entiseen malliin! Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan kesähelteistä! 🥰🕺🍻💃😎