Takkari-klubi: MIES MIEHELLE ja tanssibileet TANIA-bilebändin johdolla Mallusjoen seuratalolla 24.9.2022

Syyskuun klubi-illassa 24.9.2022 päästään nauttimaan sekä Timo Lavikaisen & Pasi Karpin komediallisesta MIES MIEHELLE-show’sta että tanssibileistä TANIA-bilebändin huippumuusikkojen tahdissa.

Liput Mies miehelle -esitykseen maksavat 25 €, ja ilta alkaa klo 18.00. Kun tanssijalkaa alkaa vipattaa tai muuten vaan haluaa jäädä nauttimaan myös loppuillaksi, niin jatkoillan lipun saa 5 €:n lisähintaan.
Iltaan on mahdollista ostaa myös ainoastaan bilelippuja hintaan 10 €. Tällöin pääsee sisään klo 20 alkaen.

Lippuvaraukset: mnslipunmyynti@gmail.com tai tekstiviestillä 040-7783889

Timo Lavikainen & Pasi Karppi nostavat äijien kesken häpeilemättä kissan pöydälle. MIES MIEHELLE-esityksessä puhutaan muun muassa rahaongelmista, lastenkasvatuksesta, keski-iän kriisistä, unettomuudesta, seksistä, uskonnosta ja naisista. Kovin, kovin paljon naisista!
Esitys on koostettu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin legendaarisista ”Head to head” -keskusteluista, jotka nähtiin vuosina 1982-1988 tehdyssä brittisarjassa Alas Smith and Jones. Sketsisarjan ikionista kuvaa kahdesta valkopaitasesta miehestä pidetään symbolina brittihuumorin kultaisille vuosille. Esitys alkaa klo 18 ja on kestoltaan väliaikoinen 1h 40 min.

Takkari-klubin syyskuun illassa on luvassa myös urheilujuhlan tuntua!! Timo Lavikaisen & Pasi Karpin ”Mies miehelle”-esityksen jälkeen noin klo 20-20.30 estradille marssii 40-vuotisjuhlashow’n merkeissä legendaarinen MALLUSJOEN MIESVOIMISTELUJOUKKUE, joka on niittänyt mainetta ja kunniaa ympäri maailman!!

Klo 20 alkaen raivataan tanssitilaa ja noin klo 20.30 lavan valtaa musiikin huippuammattilaista koostuva TANIA-bilebändi. Bändi tarjoaa takuuvarmaa ja laadukasta viihdettä pop-, rock- ja iskelmävivahtein.
Rumpali Sami Järvinen on taidoillansa vaikuttanut mm. Leningrad Cowboys, Lenni-Kalle Taipale, Laura Voutilainen, Paula Koivuniemi ja Virve Rosti yhtyeissä. Kosketinsoittaja Jussi Aaltonen on vuosia työskennellyt mm. Menneisyyden vangeissa sekä Virve Rostin bändissä. Basisti Mikko Vuorela on tuttu mm. Kaija Koo, Kirka, Riki Sorsa&Leirinuotio, Veeti Kallio yhtyeistä. Kitaristi Ari ”Nude” Kaasalainen tunnetaan mm. Virve Rostin yhtyeen kitaristina sekä Virven avopuolisona. Monipuolinen laulaja Tanja Valkeinen on vuosien ajan opiskellut laulua ja musiikkia sekä ollut mukana useissa erilaisissa kokoonpanoissa laulajana. Tanja toimii tällä hetkellä lauluntekijänä ja laulajana TANIA sekä Kiertolaiset yhtyeissä.

Illan erikoisohjelmana tarjoillaan myös humoristisen ja legendaarisen Mallusjoen Miesvoimistelujoukkueen 40-vuotisjuhlaesitys!

Takkari-klubin baari on avoinna koko illan ja juomien lisäksi pääsee nauttimaan pientä suolaista syötävääkin. Illan ikäraja on K-18.

Lippuvaraukset: mnslipunmyynti@gmail.com tai tekstiviestillä 040-7783889

Liity Takkari-klubin omaan ryhmään, niin saat tiedon keikoista ensimmäisten joukossa! https://www.facebook.com/groups/593080155815361