Takkari-Klubi

Idyllisen seuratalon maalaismiljööseen avattiin TAKKARI-KLUBI, jossa voit kokea tunnettujen artistien seurassa tuulahduksen Takinkääntöviikkojen kesäisestä festaritunnelmasta! Takkari-klubilla on anniskeluoikeudet ja juomien lisäksi pääset nautiskelemaan ravintolan vaihtuvista makuelämyksistä.

Kaikki hommat hoidellaan talkoovoimin rennolla otteella ja suurella sydämellä. Haluamme pitää yllä iloista meininkiä ja elävöittää maaseutua tuomalla laadukkaita esiintyjiä ja kulttuurielämyksiä
ihmisten saataville. Emme tavoittele voittoa, mutta jos viivan ylle jotakin jää, niin käytämme sen järjestämäämme lasten ja nuorten harrastustoimintaan ja heille suunnattuihin tapahtumiin.

Klubi-illat pyritään rakentamaan niin, että illan toinen esiintyjä on valtakunnallisesti tunnettu. Lisäksi tarjolla on aina jotakin paikallista, orimattilalaista. Joko esiintyjän, ruuan tai juoman muodossa. Paikallisuus voi olla ruokatarvikkeita lähituottajilta, paikallisia pienpanimotuotteita, oman kylän bändejä yms.

Talkoohengen lisäksi maalaismeininki ja pienen paikan sympaattisuus, intiimiys ja välitön tunnelma ovat meille tärkeitä teemoja. Visuaalista ilmettä Takkari-klubille on luonut ja luo kuvanveistäjä Tapani Kokko. Oman kylän miehiä hänkin. Tapani on suunnitellut ja toteuttanut klubin logon, kyltit, koristelut ym. lavasteet.