Takkari-klubi: Samuli Putro ja Elliina Tikka Mallusjoen seuratalolla pe 17.11.2023

Marraskuun klubi-illassa tunnelmoidaan täysillä pe 17.11. SAMULI PUTRON kanssa!!

LOPPUUNMYYTY! Liput (30 €) osoitteesta https://mallusjoennuorisoseura.eventiolive.fi/ K-18

Musiikkipiirien älykkö, arvostettu sanoittaja ja muusikko, mies, jonka epävirallinen tavaramerkki on hattu. Samuli Putro on yksi Suomen menestyneimmistä lauluntekijöistä, joka tuli alun perin tunnetuksi menestysyhtye Zen Cafén laulajana. Pian jo kaksikymmentä vuotta soolouraa luonut Putro on julkaissut kahdeksan sooloalbumia, kiertänyt Suomea lukuisilla kiertueilla sekä noteerattu niin vuoden miessolisti -Emmalla kuin arvostetulla Juha Vainio -palkinnolla.
Takkari-klubilla Samuli esiintyy seuraavalla kokoonpanolla:
Samuli Putro – laulu, kitarat
Tuukka Tuunanen – koskettimet
Miikka Heikkinen – rummut

Vaatimattomuudestaan sekä tavallisille ihmisille suunnatusta musiikistaan tunnetun Samuli Putron musiikki on ajatonta ja se puhuttelee sekä koskettaa yleisöä iästä riippumatta. Rakastetun muusikon viimeisin albumi, Ikävä mummoa, julkaistiin keväällä 2023.

Klubi-illan yleisön lämmittelee tunteikas tulkitsija Savosta: laulaja-lauluntekijä ELLIINA TIKKA, joka hurmaa kuulijansa herkällä ja uskomattoman kauniilla lauluäänellään. Elliina koskettaa ja viihdyttää laululla, pianolla ja kitaralla itseään säestäen.

Klubi-illan ikäraja K-18.
Ovet auki klo 18. Elliina Tikka klo 19, Samuli Putro klo 21.30.

Klubilla on anniskeluoikeudet ja juomaa & pientä purtavaa on tarjolla koko illan ajan. Kaikille etukäteen lipun ostaneille löytyy salista paikat, mutta totuttuun tapaan jonoa alkaa kertyä ovelle jo heti klo 18 ja paikan pääsee valitsemaan tulojärjestyksessä. Suosittelemme siis olemaan paikalla ajoissa heti ovien avauduttua!

Takkari-klubin Facebook-ryhmän löydät täältä: https://www.facebook.com/groups/593080155815361