Takkari-klubi: Edu Kettunen & Konsta Hietanen bändeineen Mallusjoen seuratalolla la 7.10.2023

Liput (30 €) osoitteesta  https://mallusjoennuorisoseura.eventiolive.fi/

Lokakuussa Takkari-klubilla on tulossa jälleen mahtava ilta! Lavalle astelee la 7.10. kaksi Suomen eturivin muusikkoa – EDU KETTUNEN ja KONSTA HIETANEN bändeineen!! Liput ovat nyt myynnissä, tartu pian omaasi, jotta ehdit sen napata! 🤩

Illan aloittaa laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen, joka muistetaan parhaiten järkälemäisestä hitistään Lentäjän poika. Edun duokaverina keikalla musisoi Mika Kuokkanen. Kautta uran Edun lauluissa on soinut humaani ja lämmin sanoma. Kappaleiden tarinat ovat tarkkasilmäisiä otoksia elämän erikoisista tavallisuuksista. Tarinankertojana hän on ihan omaa luokkaansa. Laulunkirjoittajana Kettusen tyyli nojaa vahvasti amerikkalaiseen lauluntekijä-perinteeseen. Yli kymmenen soololevyn lisäksi lauluja on syntynyt myös toisten artistien esitettäviksi. Vuonna 2006 Edu pokkasi Juha Vainio -rahaston tunnustuspalkinnon, joka myönnetään vuosittain ansioituneelle suomalaiselle sanoittajalle.

Ilta jatkuu Konsta Hietasen & bändin Upea-kiertueen rantautuessa Mallusjoelle. Pitkän linjan monitaituri Konsta Hietanen aloitti jo lapsena esiintymisen. Hän voitti Tenavatähti-kilpailun vuonna 1994 ja debytoi näyttelijänä Poika ja Ilves -elokuvassa 14-vuotiaana vuonna 1998. Lapsuuden jälkeen Hietanen loi lupaavan uran jalkapalloilijana. Jalkapallo vaihtui kuitenkin musiikkiin ja viime vuodet Hietanen on elättänyt itsensä musiikilla, tiiviisti keikkailemalla ja myös omaa musiikkia julkaisten. Vuonna 2020 Hietanen voitti Tähdet, tähdet -kisan. Näytteleminen on myös mukana monipuolisen tekijän elämässä ja parhaillaan Konsta Hietanen loistaa myös Salatut Elämät -näyttelijäkaartissa.

Klubi-illan ikäraja K-18.
Ovet auki klo 18. Edu Kettunen Duo klo 19, Konsta Hietanen & bändi klo 21.30.

Klubilla on anniskeluoikeudet ja juomaa & pientä purtavaa on tarjolla koko illan ajan. Kaikille etukäteen lipun ostaneille löytyy salista paikat, mutta totuttuun tapaan jonoa alkaa kertyä ovelle jo heti klo 18 ja paikan pääsee valitsemaan tulojärjestyksessä. Suosittelemme siis olemaan paikalla ajoissa heti ovien avauduttua!

Takkari-klubin Face-ryhmän löydät täältä: https://www.facebook.com/groups/593080155815361