Takkari-klubi: Olli halonen bändeineen sekä Sini & Simi la 23.3.2024

Kevään 2024 viimeisessä klubi-illassa la 23.3. Takkari-klubin valloittaa upea, monista hiteistään tunnettu laulaja-lauluntekijä OLLI HALONEN bändeineen!! Illan aikana esiintyy myös ihastuttava duo Sini & Simi!

Liput: https://mallusjoennuorisoseura.eventiolive.fi/events/654e6962739350973f8b4567/

Kuopiosta kotoisin oleva, laulaja-lauluntekijä Olli Halonen nousi nelinkertaista platinaa ylittäneellä Pohjola-hitillään sekä Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi että Virallisen radiolistan kärkeen. Kappaleensa itse säveltävällä ja sanoittavalla artistilla on pitkä tausta musiikin parissa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä. Omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia. Olli Halosen kappaleet ovat menestyneet erinomaisesti. Esimerkiksi Suomen kesä -kappale on striimannut platinaa yli 6 miljoonalla striimillä ja se nousi julkaisunsa jälkeen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Artisti palkittiin vuonna 2023 Emma Gaalassa Vuoden Iskelmä -palkinnolla ja Iskelmä Gaalassa Vuoden tulokas -palkinnolla. lllan aikana kuullaan varmasti myös Ollin hittikappale ”Kylä keskellä ei mitään”, joka sopii täydellisesti Mallusjoelle.  – Pienillä paikkakunnilla parasta on yhteisöllisyys. Ihmiset tuntevat toisensa, eikä ole kiire koko ajan jonnekin. Suurimmalla osalla suomalaisista on ainakin mökki tällaisessa paikassa, joten meillä jokaisella on se oma pieni pala rauhaa: se oma kylä keskellä ei mitään, kuvailee Olli biisiään.

Illan aloittaa Sini & Simi – poika ja kitara, tyttö ja viulu.
Kun Sini & Simi tutustuivat toisiinsa vuonna 2014, he eivät osanneet aavistaa, että muutaman vuoden kuluttua he jakaisivat sekä yhteisen kotiosoitteen että yhteisen duon. Yhteispeli on kehittynyt vuosien mittaan saumattomaksi, kun duo on valloittanut kuulijoita toisensa jälkeen coverkeikoilla Hangosta Ylitornioon. Sini & Simin vahvuuksia ovat herkkyys ja aitous, jotka välittyvät heidän jokaisesta esiintymisestään ja tulkinnastaan. Live-keikkojen lisäksi, duo on ilahduttanut yleisöään julkaisemalla aktiivisesti cover-videoita sosiaaliseen mediaan.


Klubi-illan ikäraja K-18. Ovet auki klo 18. Sini & Simi klo 19. Olli Halonen & bändi klo 21.30. Klubilla on anniskeluoikeudet ja juomaa & pientä purtavaa on tarjolla koko illan ajan. Kaikille etukäteen lipun ostaneille löytyy salista paikat, mutta totuttuun tapaan jonoa alkaa kertyä ovelle jo heti klo 18 ja paikan pääsee valitsemaan tulojärjestyksessä. Suosittelemme siis olemaan paikalla ajoissa heti ovien avauduttua!

Takkari-klubin Facebook-ryhmän löydät täältä: https://www.facebook.com/groups/593080155815361

Takkari-klubin löydät osoitteesta Seuratalontie 37, 16450 Mallusjoki.