Runonlausuntaa ja haitarimusiikkia su 19.5. klo 16 Mallusjoen seuratalolla

Esitys on ylistyslaulu suomalaiselle runoudelle. Se on sanan, sävelen ja liikkeen yhdistävä näyttämöteos, joka tarkastelee ikiaikaisia elämän teemoja: elämää, kuolemaa ja rakkautta.
Kukapa osaisi paremmin sanoittaa elämän iloja ja suruja kuin runoilija?

Liput 33€/27€: Lippu.fi

Runonlausuntaa ja haitarimusiikkia-esitys on matka menneisyyteen. Se muistuttaa meitä siitä keitä me olemme ja mistä me tulemme. Ja mikä on matkamme määrä? Se on esitys, joka herättää muistoja ja luo samalla uusia muistoja. Se on yhdessä kokemisen juhla.

Runonlausuntaa ja haitarimusiikkia-esitys lähtee Suomen kiertueelle keväällä 2024 ja pysähtyy Mallusjoen Seuratalolle (osoite Seuratalontie 37, Mallusjoki) su 19.5. klo 16. Esityksen pituus n. 2 h sis. väliajan.

Runonlausuntaa ja haitarimusiikkia-esityksessä esiintyvät näyttelijä Matti Ristinen, harmonikkavirtuoosi Johanna Juhola ja tanssija-näyttelijä Sari Haapamäki.

Muut työryhmän jäsenet: ohjaus Milko Lehto, art director Paola Suhonen, kirjailija Antti Heikkinen sekä valo- ja äänisuunnittelija Pietu Pietiäinen.

Lisätietoja esityksestä www.runonlausuntaa.fi sekä Facebookista https://www.facebook.com/profile.php?id=61550077391511 ja Instagramista @runonlausuntaa.